Friday, April 29, 2011

Blueberry Cheese Tart

Photobucket

Hari ni tak keluar ke mana-mana. Cuti 3 hari sampai 1 Mei tapi dah next week nak ke KL, minggu ni duduk di rumah sajalah. Lagipun hubby punya projek belum siap lagi. Tinggallah kami 4 beranak di rumah. Jadi, kerja makan ajelah hikhik...

Tart ni bukan buat sendiri tau. Order daripada seorang kenalan baru, kawan FB jugaklah, Suri. Tinggal kat taman ni jugak. Ni sign yang bagus ni hehe...nanti nak raya senang!

Sedap cheese tart dia.Base sedap, cheese filling dia pun sedap, tak manis sangat. Filling pun penuh, puas makan. Harga pun ok taklah mahal macam kat kedai.Lain kali bolehlah nak try order kek pulak ye Suri!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...