Saturday, April 9, 2011

Sup Hameed Penang


Kami ke Penang lagi minggu ni. Saja.Tetiba je rasa nak me'release'kan stress/tension dalam kepala ni. ke mana  lagi yang senang dan dekat..Penang lah. Check in kat Gurney Hotel satu malam. Budak2 pun suka sebab boleh swimming. Pool dia pun best.
Malam tadi gi dinner kat Restoran Sup Hameed yang famous kat Jalan Penang tu. Ni kali kedua kami pi makan kat situ. Masa first time dulu, hubby je makan sup kambing dengan roti bengali. Tapi kali ini saya pun order sekali menu tu. Tapi budak2 tak nak. Depa makan nasi dengan ayam goreng. Boleh tahan jugak sup tu. Rasa sekali, memang rasa nak pekena lagi...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...