Thursday, September 30, 2010

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum...
Masih lagi dalam bulan Syawal..Alhamdulillah. Sempat juga nak update blog untuk bulan raye ni...Sempena aidilfitri yg masih penuh dgn jamuan open house ni maaf dipinta jika ada tersalah silap atau terkasar bahasa. Setiap hari & hujung minggu asyik makan je kerjanya. memanglah hari2 mkn kan tapi yg kali ni mkn kt rmh terbuka sempena hari raya. Siang tadi ada 2 undangan...satu jamu bihun soto & mee kari, yg tempat kedua dah tak larat makan..hanya mkn tembikai, kuih raya & air saja.Sabtu ni pulak ada kenduri kahwin sebelah siang & satu lagi open house sebelah mlmnya...

Di bwh ni sedikit gambar kenangan raya 2010....
my 3 heroes

special raya this year...kek lapis cadbury...sedapp!

with my beloved hubby
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...