Sunday, June 5, 2011

HAPPY BIRTHDAY NAFIS !

Photobucket

Hari ni 5 Jun 2011  hari lahir anak saya yg no.2, Hilman Nafis. Hari ni genap 8 tahun umur Nafis. Yang mana satu Nafis ye? Yg pakai baju kaler hijau tu. . Sebelah kanan Nafis tu abg dia Naufal, yg sebelah kiri tu sepupu nama Arini. Dan yg kecik sekali tu my youngest..Najmi. Tu yg kecik2 tu berebut sebenarnya nak potong kek....nak ambil gambar pun susah hehe..!

Tahun ni kita celebrate kat kampung ye Nafis coz tengah balik bercuti. Tak ada besday party mcm last year celebrate dgn kwn2 kt Jitra. Kali ni sambut dgn adik beradik & sedara mara. Kek tu pun mama beli instant ja kat kedai...La Batidora Bakery & Cafe kat Tmn Lembah Bujang Indah. Katanya baru buka & beroperasi semalam. Kira ni hari kedua buka la. Beli sponge cake biasa ja. Tak ada byk pilihan lagi sebab kedai pun baru lagi. Mama pun tak sempat nak tempah yg special punya sebab sibuk bercuti kat kg sana sini, mkn kenduri kt sana sini...Tapi mcmana sibuk pun, mama sentiasa ingat birthday anak-anak mama!


Photobucket
Ni dia rupa keknya...

Moga anak mama Nafis sihat selalu, panjang umur dan membesar sebagai anak yang baik, bijak, patuh serta jadi anak yang soleh. InsyaAllah..
HAPPY BIRTHDAY !!

3 comments:

  1. assalamualaikum,
    selamat ulang tahun untuk Nafis... best sambut birthday ea...anak2 amie semua lahir bulan september he he he sambut 3 beradik serentak!

    ReplyDelete
  2. Bagi pihak Nafis..thanks for the wish Amie & LYAfrina.

    Amie, kena buat kek 3 tingkat lah kalau sambut sekali mcm tu!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...