Sunday, June 12, 2011

Follower Award - TERIMA KASIH AMIE !


Tak tahu kenapa 2-3 hari ni tak dapat nk transferkan gambar ke dlm laptop. Semalam ada buat cheese cake dgn spaghetti bolognaise. Hari sebelum tu buat kek pisang. Tak apalah bila problem tu dah di solve kan bolehlah bubuh gambar ye!

So malam ni sambil godek2 laptop ni, sy belajar menggantung award. Maklumlah sy ni org baru, serba serbi nk kena belajar. Ni follower award dari Amie's Little Kitchen. Dah lama jadi follower Amie baru sekarang nk gantung award, sebab tak pandai lagi nk ambil masa tu hehe...skrg ni musykil nk buat pulak tak tahu. Minta tlg ajarkan ye..!

Terima kasih dan semoga ikatan persahabatan ini berkekalan ye Amie walaupun di alam maya, terima kasih sudi berkongsi resipi. Amie memang rajin sungguh memasak, hari2 mesti ada juadah terhidang buat tatapan teman2nya...so ikhlas juga buat Amie....FRIENDSHIP FOREVER!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...