Tuesday, July 12, 2011

Handbag Raye ...bestnya!!

Petang tadi dapat sms drp my sis, Hanim yg dok kat Bangi..bagitau dia nak ke UK minggu depan. Sampai rumah je terus call dia kononnya nak ikut pi jugak hikhik....Bukannya sungguh2 pun, manalah ada budget last minute ni, lagipun dia pergi kerana tugas, bukannya melancong sesaje. Bila dia tanya nak kirim handbag tak, terus kata 'nakkk..' hehehe..

So dari petang tadi dok surf design2 handbag yg berkenan di hati unt buat contoh...harap2nya dapatlah satu yg berkenan di hati ye Hanim...!  Bolehlah buat pakai raya !! (posa Ramadan pun belum lagi...dah semangat nk raya :))

Di bawah ni antara yg sempat di tengok dan berkenan, nanti kalau ada nak update lagi, b4 next Friday..





Mmmm...boleh kirim apa lagi ye Hanim..???

2 comments:

  1. Assalamualaykum wbt,

    Tu dia... Nasib baik adik pompuan sorang. Kalau 5, kena sewa kontena....he he...

    Ok dah tu...Hanim dah save dalam HP dah gambaq2 tu....tok sah dok tambah banyak2 ...sat gi 'fenin' nak pilih....

    ...lepas ni pikiaq pulak macam mana nak improve Ramadhan tahun ni noo...target nak habis Quran 30 juzuk

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam Hanim,

    hehe...toksah fenin2,tastenya lebih kurang mcm tu lah. kalau takdak tengok pi lah yg mana rasa ok (asalkn still within budget :-))
    Thanks for the advise & have a safe journey!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...