Wednesday, March 9, 2011

hmm...title apa ya?

Hmm..sebenarnya saja nak update blog. Dah lama dan jarang2 pulak dapat berblog ni. Sekarang tengah attachment kat Chest Clinic HAS. So sibuk lah juga berulang-alik ke Alor Setar. Dah lama tak masuk ke wad...10 tahun (sama dgn umur Naufal) dan ikut pakar buat ward round, tengok ho kena marah etc. Letih jugak ...tapi kekadang tu rasa enjoy jugak dapat berubah angin sekali-sekala.

Actually bukan nak cerita pasal hospital posting ni. Nak upload gambar sebenarnya. Hari ni menu dinner simple sangat...goreng ikan temenung dengan sayur campur udang masak sos tiram....

dalam kuali..

sayur dah masak..ready to be served


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...