Friday, December 14, 2012

NAJDI

LATEST PICTURE-12.12.12 (5 BULAN ++)
Salam Jumaat,

Dah berkurun tak update blog...
Kembali bekerja selepas habis cuti bersalin 3 bulan, tambah2 ada baby ni, memang masa yang ada sangat terhad. Tapi hari ni curi-curi masa juga update sambil buat kerja pejabat guna lappy ni .
Seperti yang dijanjikan, entry kali ni nak upload gambar baby kecik ni yang lahir pada tanggal 7 Julai yang lalu. Putera saya yang keempat...MUHAMMAD HAFIY NAJDI.

Gambar kat atas tu masa umur 2 bulan. Baju tu aje lah yang kami beli kat Najdi masa pergi bercuti kat Singapore bulan Jun hari tu. Masa tu tengah pregnant 8 bulan. Alhamdulillah, Najdi lahir secara normal dengan berat 3.46kg. Masih menyusu badan dan harap-harap tu dapat terus menyusu hingga 2 tahun. Walau pun time kerja terkejar-kejar dan tercari-cari masa untuk memerah susu...:-(

sewaktu 6 minggu
Sekarang yang ni la kesayangan abang-abang nya, nasib baik abang yang sulung Naufal (11 tahun) tu dah pandai mengasuh, boleh juga bantu mama...

...sebulan...
...mana aci gambar Najdi saja kan....ni 3 hero abang2nya Najdi...

AIDILFITRI 2012
Yang ni pula gambar kami sekeluarga di kampung masa raya puasa hari tu. Masa tu Najdi genap 44 hari. Mama pakai dress menyusu Adrinis tu, nak bagi sedondon. Najdi pula pakai baju present dari kawan mama...sedondon juga kaler coklat, hehe..:-)

Ok jumpa lagi..Najdi dah "bunyi" tu...!

2 comments:

  1. Comelnya Nadji.... cubit sikit pipinya yang tembam tu... gerammm!

    ReplyDelete
  2. Salam Amie,
    Najdi memang selalu kena cubit heheh...abang2 geram!
    Amie apa khabar? Lama saya tak jenguk dapur Amie, masak apa ye hari ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...