Monday, July 2, 2012

Moga segalanya selamat...

Assalamualaikum....

Lama sungguh tak update blog, dah nak masuk 3 bulan... Hari ni terasa nak tulis something sebab sunyi dan bosan duduk memerap kat rumah. Kandungan dah masuk 38 minggu. Kira tengah menghitung hari je sekarang. Bila-bila masa baby boleh keluar. Saya dah mula bercuti sejak 2 hari lepas sebab dah tak larat berulang ke tempat kerja. Mungkin faktor umur agaknya, pregnancy kali ni terasa sangat kelainannya....cepat sangat letih, lenguh dan macam tiada mood. Saya banyak berehat dengan berbaring di atas katil je. 
Moga Allah permudahkan kelahiran kali ini sama seperti yang terdahulu...InsyaAllah!

Nak upload gambar-gambar kenangan with family.....




Ni masa percutian keluarga kat Singapore cuti sekolah yang lepas. Masa tu 32 mingggu. Terpaksa pergi juga walau tak berapa larat nak berjalan, sebabnya tiket Airasia tu dah beli dari tahun lepas lagi. Layan anak-anak.....





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...