Friday, January 20, 2012

KEK UPIN IPIN BUAT NAJMI

Photobucket

Assalamualaikum...

Dah agak lama tak update blog gara2 keadaan kesihatan yang tak mengizinkan..
Ini adalah entry yg pertama untuk tahun 2012 ni. Januari dah 20 hari kita lepasi, sekejap sahaja masa berlalu...

Najmi menyambut hari lahirnya yang ke 4 tahun pada Khamis yang lepas, 12 Januari 2012. Alhamdulillah..seperti yang di'request' oleh birthday boy, kek Upin & Ipin. 
Photobucket

Ceria je kan si Najmi ni nak potong kek!! Tapi mama tak buat party pun..masih belum kuat sepenuhnya. So kami sambut satu family je lah...

2 comments:

  1. H/birtday Najmi...
    semoga menjadi anak soleh dan selalu membahagiakan ibubapa...

    semoga mama najmi cepat smbuh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ucu atas ucapan & doa...
      Najmi bakal dpt adik tahun ni..:-))

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...