Thursday, July 15, 2010

Najmi@Melbourne

Salam...
Teringin pulak nak ada blog sendiri.Dulu tolong buat blog kat husband..tak teringin pulak nak ada yg sendiri punya. Takut tak ada masa nak update. Tapi bila tengok ramai yg ada blog sendiri, teringin nak mencuba.
Tapi bagaimana nk mula ye?? Hmmm....cerita Najmi lah semestinya! Ni koleksi gambar2 Najmi & abg2nya masa kami ke Melbourne bulan Jun (cuti sekolah) baru2 ni. Seronok ambil gambar & tengok gambar budak2 ni...especially si kecik najmi tu lah!!

Najmi..happy je!!
Ni masa jln2 kt Yarra River, tgh2 Melbourne City


the kids with abah @ Mansfield


Naufal & Nafis with their cousins Irfan, Irham & Iman.
Location : Mitchell St, Glenroy

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...