Sunday, September 18, 2011

Santai petang Ahad @ College Heights Utara

Hari ni cuti ganti PH Hari Malaysia. Kami tak ke mana-mana, duduk di rumah aje, tak ada jemputan kenduri kahwin atau open house macam semalam. Semalam pergilah juga makan kenduri & satu open house hari raya. So gantung kuali lah semalamkan..

Lunch tadi lepas masak nasi dan buat gulai ikan kembung campur bendi, saya bakar kek coklat. Tepung kek tu memang dah dibeli masa bulan puasa dulu tu. Ingatkan nak buat untuk raya tapi...jadi lepas raya lah pulak hehehe...

Photobucket

So petangnya dah makan kek terasa boring duduk di rumah aja. Hubby ajak jom gi swimming! Apa lagi budak-budak bertiga kat rumah ni bukan main seronoklah. Memang depa pun dah lama tak pergi swimming, kami pun keluarlah lepas Asar...

Photobucket
KHU aka Kolej Heights Utara - view from parking area

My first visit actually. Hubby dah biasa bawa anak2 ke sini. Selalunya pergi dengan jiran @ kawan2. Ada swimming pool, gym, badminton/basketball court, playground etc. Untuk ahli club F.O.C. Tapi kalau bukan ahli untuk swimming cajnya RM6 for adult dan RM 3 untuk kanak-kanak. Kalau nak masuk gym kena RM10.

Photobucket

Najmi kat swimming pool. Syoknya dia. Masuk pun tak kena charge lagi heheh...


Puas jugaklah 3 beradik ni berendam petang tadi...sekali dgn abahnya :-)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...